Onsdagstennis

Onsdagstennis

 

Hvad er Onsdagstennis og hvornår foregår det?

Onsdagstennis er et hyggeligt fællesarrangement, hvor tennisspil afsluttes med et spisearrangement, der beværtes af en gruppe af deltagerne. Klubben bidrager med et økonomisk tilskud.

Onsdagstennis i 2024 løber fra 12. juni til 7. august – 9 aftener i alt.

Alle seniorer er velkomne til onsdagstennis. 

Program er uændret, dvs. at der spilles double/mixed-double. Der udarbejdes ikke spilleplaner, men de tilmeldte og fremmødte arrangerer selv spilleforløbet under hensyntagen til at alle får spilletid.

Banerne er booket fra kl. 16.00 til kl. 19.00, hvorefter der er fælles spisning (max. 32 personer). Der er ikke krav om at møde op fra kl. 16.00, man kommer og spiller tennis, som det passer ind i ens øvrige program. Og der er heller ikke et krav at deltage i spisning bagefter! Men vil man deltage i spisning skal man melde sig til på forhånd. 

Fællesmiddag og madlavning

Klubben giver et fast beløb til madlavning på op til kr. 1600 pr. onsdagstennis (svarende til kr. 50/deltager) samt sørger for vin til maden (1/2 flaske/deltager).

Planlægning, indkøb og madlavning sker på skift blandt deltagerne (typisk er man 4 personer om at lave mad). Kun 1 person fra madholdet afregner på madholdets vegne med klubbens kasserer. Madlavningsholdet er naturligvis garanteret plads.

Klubben råder over en stor gasgrill, som man er velkommen til at benytte. Desuden har vi jo et lille køkken med komfur og køleskab. Køkkenet har sine begrænsninger, så nogle gange vil det være en fordel at have forberedt noget af maden hjemmefra.

Vi håber at se mange af klubbens medlemmer til onsdagstennis.

 

Refusion - madhold

Nedenfor finder I blanket til brug ifm. refusion (madudgifter til onsdagstennis), man kan også udfylde den udleverede blanket, vedlægge kvitteringer og sende til vores kasserer, Camilla Stridbæk. Husk kun 1 samlet blanket pr. onsdagstennis.